Blog

Respira tranquil·litat a la nostra perruqueria

Respira tranquil·litat a la nostra perruqueria, per això no deixem de treballar en la nostra re-obertura, preparant tots els materials necessaris per poder tenir-ho tot a punt per al gran dia. Recorda que tornem a la teva vida, el dia 11 de maig.

No deixem de treballar per poder tenir-ho tot a punt per al gran dia. Re-obertura l’11 de maig de 2020.

Estem rebent moltes trucades i correus sol·licitant-nos cita prèvia (moltes gràcies a tots i totes), és per això que volem recordar-te que a través de les nostres vies de contacte pots demanar cita sense cap tipus de compromís. A més és possible que vinguis des del nostre Facebook, recorda que també ens pots escriure un missatge directe amb el dia i hora que vols que t’atenguin. Una de les nostres treballadores confirmarà la teva cita.

Demanar cita ara

A partir d’ara, respira tranquilitat a la nostra perruqueria Aire Barcelona Horta. No es una manera de parlar, és una realitat. I es que hem invertit en un innovador sistema de purificació d’aire anomenat Active Pure.

Com funciona Active Pure?

Quan les molècules microscòpiques d’oxigen i aigua en l’aire passen a les unitats de purificació Beyond by Aerus, passen a través de la matriu Honeycomb ActivePure. Mentre estan dins de la matriu, les molècules es transformen en poderosos oxidants. Quan tornen a sortir a l’aire, les molècules ActivePure sobrealimentades busquen i destrueixen ràpidament bacteris, virus, fongs i males olors.

No obstant, encara hem de tenir certes precaucions que van ser indicades pel Govern i que vam poder recopilar fa unes setmanes al nostre Blog. Perquè puguem treballar en harmonia i amb total seguretat.

Y es per això que, afegir ActivePure a les nostres instalaciones per combatre el COVID-19 ha sigut una decisió més que obligada perquè tu i els teus no tingueu que preocupar-vos més.

Respira tranquilitat a la nostra perruqueria.


Avatar

Sobre Aire Barcelona Horta

Perruqueria i estètica amb tecnología avançada. Especialitat en depilació láser. Solucions capilars en processos de caigudas de cabell, pròtesis i tractaments unisex.

Deja tu Comentario

avatar
  Suscríbete  
Activar notificación

Troba'ns

Horari

  • Dilluns a Divendres
    09:00h a 20:00h
  • Dissabte
    08:30h a 14:00h
  • Diumenge
    Tancat