Blog

Peeling Corporal – Massatge de Relaxació

A punt per una pell nova i gaudir de l’estiu?

El peeling corporal és un tractament d’ exfoliació

Encara que moltes de nosaltres ens apliquem diferents productes orientats cap a aquesta cura, hem de saber que en una cabina s’actua amb més eficàcia aconseguint una regeneració i eliminació de toxines encara més precisa.

Quin és l’objectiu del Peeling Corporal?

L’objectiu principal del peeling és el de netejar en profunditat la pell purificant-la i oxigenan-la per donar-li la densitat i elasticitat apropiada.

És un tractament que actua directament en l’epidermis de manera senzilla i inofensiva. És per això que s’obtenen molt bons resultats a l’hora de tractar cicatrius, estries, imperfeccions o acne.

S’acosta l’estiu i…

El peeling corporal és recomanat en èpoques d’estiu ja que després del tractament la pell queda totalment llisa i preparada per a les llargues exposicions a el sol. Això sí! Si us plau, sempre amb la major precaució possible.

Peeling Corporal a Aire Barcelona Horta

Ja t’hem explicat en què consisteix el Peeling Corporal i per descomptat estarem encantats de poder rebre’t a les nostres instal·lacions. No t’ho pensis més i gaudeix d’una pell sana.

Pots preguntar-nos en els comentaris qualsevol dubte que tinguis o directament contactant amb nosaltres a través de les diferents vies de contacte >> Contactar


Avatar

Sobre Aire Barcelona Horta

Perruqueria i estètica amb tecnología avançada. Especialitat en depilació láser. Solucions capilars en processos de caigudas de cabell, pròtesis i tractaments unisex.

Deja tu Comentario

avatar
  Suscríbete  
Activar notificación

Troba'ns

Horari

  • Dilluns a Divendres
    09:00h a 20:00h
  • Dissabte
    08:30h a 14:00h
  • Diumenge
    Tancat