Blog

La mascareta prevé la propagació del Coronavirus, però no et protegeix de el sol.

Ja ben entrats en l’època estival i amb la tornada progressiva de la normalitat. Fa que vulguem visitar aquells llocs refrescants com la piscina o la platja (hi ha gust per a tots), però no hem d’oblidar el més important. La protecció dels raigs solars.

Aquest any, un dels estris que ens acompanya en el nostre dia a dia és la mascareta. I és per això que hem de saber que gràcies a ella podem evitar la propagació del Coronavirus (COVID-19), però no ens protegeix de les llargues exposicions a el sol.

Per això, molts farmacèutics comencen a recomanar encaridament l’ús de cremes solars sota la mascareta. Fins i tot més s’adverteix d’un ús més cautelós de la mateixa, ja que la crema podria deteriorar-la i perdre eficàcia.

Pel que fa a la pell hem d’entrar en un altre debat, a conseqüència del confinament i s’ha notat una reducció de la producció de vitamina D.

Es recomana per tant una alimentació rica en aquesta vitamina com pot ser el peix blau, fetge, ous o lactis. A més també recomanen que no utilitzem suplements alimentaris per anivellar aquesta manca de vitamina D per iniciativa pròpia.

En resum, El Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics (CGCOF) a través de la seva nova campanya sobre Fotoprotecció 2020, alerta de la necessitat de seguir utilitzant crema solar tot i portar la mascareta.

Amb això evitarem danys en la nostra cara i l’aparició de les temudes arrugues.

A continuació us recomanem una protecció completa amb el Tractament Llum Solar de Secrets de l’Aigua.

Tractament Llum Solar de Secrets de l’Aigua.En aquest fabulós pack ens trobem amb tres productes estrella que ens proporcionen una protecció excel·lent sota llargues exposicions al sol.

La seva fórmula millorada, amb una textura més fluïda de fàcil absorció és perfecta per a pells sensibles i reactives a el sol.

Protecció Solar Facial.

Perfecta per a la pell de la cara amb actius botànics que aporten hidratació i propietats antienvelliment.


Protector Solar Corporal.

Protegeix la pell del cos de la radiació del sol a la vegada que nodreix i hidrata.


Aigua de Molsa.

Calma i hidrata la pell després de l’exposició solar.


A més per la compra del Tractament Llum Solar de Secrets de l’Aigua, regal d’unes ulleres de sol de la marca Perafina.

* Oferta vàlida en el nostre saló Aire Barcelona Horta des del 22 de juny fins a esgotar existències.


Avatar

Sobre Aire Barcelona Horta

Perruqueria i estètica amb tecnología avançada. Especialitat en depilació láser. Solucions capilars en processos de caigudas de cabell, pròtesis i tractaments unisex.

Deja tu Comentario

avatar
  Suscríbete  
Activar notificación

Troba'ns

Horari

  • Dilluns a Divendres
    09:00h a 20:00h
  • Dissabte
    08:30h a 14:00h
  • Diumenge
    Tancat