Blog

Il·lusió, benestar, bellesa i tranquil·litat.

Ha transcorregut una setmana des que Aire Barcelona Horta va reobrir les seves portes després del brot de la COVID-19. I volíem escriure aquest missatge per mostrar tot el que Aire Barcelona Horta està fent per transmetre l’il·lusió del primer dia juntament amb el benestar i la tranquil·litat d’acudir a les nostres instal·lacions. Aconseguir recuperar la bellesa que està en cadascun dels nostres clients és el nostre principal objectiu.

Sabem més que de sobres, que tots guardem aquesta bellesa interior, que per causes d’aquesta terrible malaltia hem deixat de costat per la por. Una por que volem esborrar de les nostres vides. I el meravellós de la nostra feina és poder recuperar aquesta confiança en una mateixa, mostrant la nostra bellesa cap a l’exterior.

No és fàcil veure aquest costat de la vida donada les circumstàncies i és que, estem orgullosos de formar part d’aquest sector. Ja que, d’una manera o altra, aconseguim aquest somriure en els nostres clients. Ens transmeten aquesta seguretat de voler seguir somrient tot i les tempestes. Avui, volem sentir-nos orgullosos de formar part de les vostres vides. I que Aire Barcelona Horta sigui això, un punt de trobada on poder ser una mateixa i trobar-se. Tornar a creure…

Totes les nostres paraules han de constar com un enorme agraïment per la paciència que heu tingut, per als nostres clients habituals i per a aquells que estan per venir. Perquè no se’ns ocorre una paraula millor que GRÀCIES. Si, un gràcies en majúscules, per fer-nos veure els vostres rostres de felicitat al creuar les nostres portes. Per alegrar-vos al veure que hem tornat. Per seguir creient en el nostre treball i ser conscients que sou feliços amb el que fem.

Entre totes les nostres paraules emotives, que surten del nostre cor, hem de passar a la part més tècnica del nostre ofici, per informar que Aire Barcelona Horta, ha pres des del primer dia tots els passos que s’han anat introduint per part del Govern amb la finalitat de garantir la seguretat entre els nostres clients.

Amb això volem explicar que, Aire Barcelona Horta ha de continuar seguint les pautes establertes fins a nou avís. Actualment les nostres instal·lacions funcionen al 30%. Cada treballador/a només pot atendre un client i això explica que les cites s’hagin de perllongar en el temps. Per això, us demanem paciència. Ja que ho fem pel bé de tots.

Estem segurs que d’aquí a molt poc, podrem tornar a la normalitat recuperant el 100% dels nostres serveis i amb això la fluïdesa de les cites. Recorda, tots estem patint les conseqüències de la COVID-19.

Abans d’acomiadar-nos per avui, volem tornar a donar les gràcies per tot el que ens aporteu. I agrair la paciència que heu tingut. Tornar a la nostra passió, mai va ser tan satisfactori.

Des d’Aire Barcelona Horta, us enviem una enorme abraçada virtual, desitjant amb forces que puguem veure’ns en el nostre saló. El saló de l’il·lusió, del benestar, de la bellesa i la tranquil·litat.

Som Aire Barcelona Horta, les mans que cuiden de tu.


Avatar

Sobre Aire Barcelona Horta

Perruqueria i estètica amb tecnología avançada. Especialitat en depilació láser. Solucions capilars en processos de caigudas de cabell, pròtesis i tractaments unisex.

Deja tu Comentario

avatar
  Suscríbete  
Activar notificación

Troba'ns

Horari

  • Dilluns a Divendres
    09:00h a 20:00h
  • Dissabte
    08:30h a 14:00h
  • Diumenge
    Tancat