Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Acepto

Avís Legal Aire

AVÍS LEGAL IDENTIFICACIÓ D’AIRE CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA


AIRE CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA és una societat espanyola amb domicili social al carrer Horta 48, 08032-Barcelona, C.I.F. 36910426A

 

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL


Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, és a dir, la reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació sense l'autorització prèvia i expressa de l'empresa. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mig, dels continguts d'aquest website (incloent textos, dades, gràfics, sons, vídeos, logotips), sense el previ i exprés consentiment d’AIRE CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA, tret que s'indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a l'empresa per la legislació vigent. L'incompliment d'aquesta prohibició podrà constituir infracció sancionable per la legislació vigent.

 

GARANTIES I RESPONSABILITATS


AIRE CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA no garanteix l'accés continu als continguts de la seva pàgina Web, ni l'absència de virus i/o altres components nocius en el website o en els seus servidors, ni tampoc la seva correcta visualització o descàrrega que pot veure's impedida, dificultada o interrompuda per factors o circumstàncies alienes a l'empresa. L'empresa no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis produïts per interferències, interrupcions o desconnexions en el sistema que siguin aliens al seu control ni tampoc de possibles danys causats en el sistema informàtic de l'usuari (maquinari i programari) com a conseqüència de l'accés a la website. Per tant, l'accés a la nostra pàgina Web i la navegació per la mateixa es fa sota la responsabilitat de l'usuari. AIRE CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA no assumeix cap tipus de responsabilitat pels continguts dels enllaços de tercers als quals es faci referència en la Web.

 

DURADA I MODIFICACIÓ


L’entitat es reserva el dret a modificar i/o actualitzar els termes i condicions establerts en aquesta Web així com els seus continguts. De manera que la vigència temporal d'aquestes condicions quedarà limitada al temps de la seva exposició.

 

FUR APLICABLE


Per a qualsevol controvèrsia o reclamació procedent o relacionada amb aquestes condicions d'ús, AIRE CENTRE DE PERRUQUERIA I ESTÈTICA i l'Usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, se sotmeten al dels jutjats i tribunals del domicili de l'usuari. En el cas que l'Usuari tingui el seu domicili fora d'Espanya, AIRE CENTRE DEPERRUQUERIA I ESTÈTICA i l'usuari se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya). Si alguna de les estipulacions compreses en aquestes condicions d'ús és declarada il·legal, nul·la o declarada inaplicable per decisió judicial, la resta de les estipulacions seguiran en ple vigor i efecte.